Engleza, întrebare adresată de Andreearizoiu, 8 ani în urmă

Traduceti aceste texte. Urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danielanz
0
Perioada Lalelelor
In fiecare an in Aprilie, Festivalul Lalelelor este cel mai important spectacol al florilor din Olanda. Are loc pentru 4 zile intr un oras nu departe de capitala, Amsterdam. Aranjamentele fascinante de lalele si plutele aratatnd ca ''mari de lalele'' sunt admirate de vizitatorii acestei parade unice de flori. Au loc competitii pentru tineri pentru a castiga titilu de Print si Printesa, iar castigatorii merg apoi intr o caruta in fata paradei de carnaval.
Mardi Gras sau Lasatul Secului este un carnaval de primavara din New Orleans, Louisiana si dureaza pentru 2 saptamani. Este o perioada pentru distractie considerabila. Martea Grasa este in mod traditional ultima zi in care Catolicii pot manca carne inaintea Postului Pastelui. Oamenii costumati si cu masti merg in defilari mari. Dansatori si carutele rosii, verzi si aurii umplu strazile pana la miezul noptii. Atunci cand trec ei trebuie sa strige '' Arunca mi ceva domnule'' si se lupta pentru a prinde banuti si margele.
Noul An Chinezesc este sarbatorit la inceputul lunii Februarie. Procesiunea imensa de carnaval la care oamenii iau parte alunga spiritele rele deoarece lanseaza petarde. Un dragon de panza ''fara sfarsit'' se leagana inainte  si inapoi de a lungul strazilor urmarind o mingie de soare rosie sau o mingie perla alba. Unii oameni imbracati ca '' lei dansatori'' poarta capete de lei din hartie pe bete. In timp ce danseaza sau bat la tobe, proprietarii de magazine ies afara si le dau bani.
Alte întrebări interesante