Engleza, întrebare adresată de barlastefania, 8 ani în urmă

Traduceti aceste texte va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ggukccitae
1
a) M-am mutat in Edinburgh din Madrid acum 5 ani. Acum este casa mea si imi place chiar daca vremea nu este mereu foarte buna. Este un oras incantator cu minunate galerii de arta, teatre, cinematografe, magazine si restaurante.
Se intampla foarte multe pe aici, mai ales in vara la Festivalul Edinburgh. Vin participati din toata lumea sa participe.
b) Sunt in ultimul meu an de scoala. Am si un servici part-time (nu stiu sincer cum as putea traduce aici scuze) ca asistenta magazinului intr-un magazin de haine pe strada Princes Street in centrul orasului. Ca loc pentru cumparat haine, Edinburgh este foarte bun. Imi plac magazinele din Grass Market, chiar langa castel. Scenele muzica sunt si ele bune. Sunt si discoteci si cluburi cu muzica live in tot orasul.

barlastefania: ms csi d?
ggukccitae: cpl
ggukccitae: c si d?
ggukccitae: imediat
barlastefania: ms mult
Răspuns de Utilizator anonim
1
a) M-am mutat in Edinburgh din Madrid acum 5 ani. Acum este casa mea si imi place chiar daca vremea nu este mereu acceptabila. Este un oras minunat cu incantatoare galerii de arta, teatre, cinematografe, magazine si restaurante.
Se intampla foarte multe pe aici, mai ales vara la Festivalul Edinburgh. Vin participati din toata lumea sa ni se alature.
b) Sunt in ultimul meu an de scoala. Am si un servici cu jumatate de norma ca asistenta intr-un magazin de haine pe strada Princes Street in centrul orasului. Ca loc pentru cumparat haine, Edinburgh este foarte bun. Imi plac magazinele din Grass Market, chiar langa castel. Scenele de muzica sunt si ele bune. Sunt si discoteci si cluburi cu muzica live in tot orasul.

barlastefania: c si d?
Utilizator anonim: pe acelea nu le stiu...
Utilizator anonim: scuze!!!!
Alte întrebări interesante