Engleza, întrebare adresată de andreealitcanu, 9 ani în urmă

Traduceti: As both Asian and European markets use the Internet more and more to conduct business,there will be an increasing need for language choices for the different markets. English is so often used on the Internet that it might make you think everyone in the world speaks English,or at least give you the impression that it is the world's most widely-spoken language.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vitalus123
1
Cred ca e asa ceva:Ca atât pe piețele asiatice și europene folosesc internetul mai mult și mai mult pentru a desfășura o activitate , va exista o nevoie tot mai mare de opțiuni de limbă pentru diferite piețe . Engleză este atât de des folosit pe Internet, care s-ar putea face sa cred ca toata lumea din lume vorbește limba engleză , sau cel puțin vă dau impresia că aceasta este limba cea mai vorbită , din lume .
Răspuns de maragre
0
atât pe piețele asiatice și europene folosesc internetul mai mult și mai mult pentru a desfășura o activitate , va exista o nevoie tot mai mare de opțiuni de limbă pentru diferite piețe . Engleză este atât de des folosit pe Internet, care s-ar putea face sa cred ca toata lumea din lume vorbește limba engleză , sau cel puțin vă dau impresia că aceasta este limba cea mai vorbită , din lume .
Alte întrebări interesante