Engleza, întrebare adresată de Oana509, 9 ani în urmă

traduceti in limba romana textele de la exercitiul doi

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RedTMS
0
este foarte liniștită. mereu ocupat la lecțiile sale. El El nu-i place să joace jocuri zgomotoase. Mike nu face sport și nu foarte sociabil ib. Alex este plin de viață, el să joace diferite place idei noi. jocuri. El se poate gândi mereu plictisit la el este foarte imaginativ El nu este niciodată școală. El este întotdeauna cu distracție și joacă feste prietenilor săi. Onie din trucurile sale preferate este de a ascunde-record cărțile colegii lui. Angela este o fată foarte politicos. Ea este cinstit și întotdeauna gata să ajute. Îi place temele la timp. Cu toate acestea, ea poate prea ka uneori tive. Vicky este timid și liniștit. Ea este, de asemenea, greu de lucru. stie mereu totul, dar ea nu are. Ea este generos și foarte amabil. Liz este luminos și plin de idei, mereu atenți la oameni. Ea nu este niciodată nepoliticos. Ea citește mult și este foarte sociabil. Dar ea este foarte SCUZE DACA AM GRESELI!! LE CORECTEZI TU!! SUCCES :)) !!
Răspuns de adflorentina74
0
   1. Mike este un baiat destept. Este foarte muncitor intotdeauna, intotdeauna preocupat de lectiile sale. El este foarte linistit. Nu ii plac jocurile zgomotoase. Lui Mike nu ii plac sporturile si nu e foarte sociabil. 
   2.Alex este vioi. Lui ii place sa joace diferite jocuri. El se poate gandi intotdeauna la idei noi. Este foarte imaginativ. Nu se plictiseste niciodata la scoala. se distreaza si le joaca feste prietenilor. Una dintre pacalelile sale este sa le ascunda cartile colegilor sai.
   3. Angela este o fata foarte politicoasa. Ea e cinstita si gata mereu sa ajute. Ii place sa isi faca tema la timp. Oricum, poate fi foarte vorbareata cateodata.
   4. Vicky e timida si tacuta. este deasemenea foarte muncitoare. Stie mereu totul dar nu se lauda niciodata. Este generoasa si foarte buna.
   5. Liz este sclipitoare si plina de idei, mereu atenta cu oamenii. Nu e niciodata obraznica. Citeste mult si e foarte sociabila. datr e foarte galagioasa in timpul pauzelor.
Alte întrebări interesante