Engleza, întrebare adresată de Alexuta2309, 8 ani în urmă

traduceti in romana Hello. How are you?Let me tell you about my best friend Bill. Bill is nine years old and he goes to my school.We are in the same class. Bill isn't from the UK He's from Germany but lives in London now .Bill's favorite subject is Maths and he's really good at sports ,too! He likes burgers just like my . In his free time ,Bill play football. His favourite football team is Manchester United!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChocolateDeer34
15
Buna. Cum mai esti? Hai sati spun cate ceva despre cel mai bun prieten al meu , Bill. Bill are 9 ani si vine la scoala mea. Suntem in aceeasi clasa. Bill nu este din Anglia ci din Germania dar acum locuieste in Londra. Materia preferata a lui Bill este matematica dar este si foarte bun la sport! Ii plac burgari ca si mie. In timpul lui liber Bill se joaca fotbal. Echipa lui preferata de fotbal este Manchester United!

Eu cred ca asa sar traduce cel mai corect :)

Utilizator anonim: Ar*
Utilizator anonim: Degeaba traduseși daca traduseși greșit !
Utilizator anonim: Uite-te cum ai scris peste tot si apoi vorbește cu mine ! :))
Răspuns de Utilizator anonim
3
Buna. Ce mai faci? Lasă-mă să-ți spun despre cel mai bun prieten al meu Bill. Bill are nouă ani și merge la școala mea. Suntem în aceeași clasă. Bill nu este din Regatul Unit El este din Germania, dar locuiește acum în Londra. Subiectul preferat al lui Bill este matematica și este foarte bun la sport! Îi place burgeri la fel ca mine. În timpul său liber, Bill joacă fotbal. Echipa lui preferată de fotbal este Manchester United!

Utilizator anonim: Se scrie te-am învățat ! Frate nici măcar nu știi sa scrii !
Utilizator anonim: Du-te la școală si învăța sa scrii si după vino si vorbește vu mine !
Utilizator anonim: Cu*
ChocolateDeer34: Eu nici nu ma mai cert cu tine xD nici macar nu sti cum sa te comporti am incercat sa te iau cu frumosul dar cu tine nu se poate vorbi frumos :)
Utilizator anonim: Ma vere eu n-am nimic cu tine doar ca tu ai zis ca am copiat de la tine si chesti dinastea si nu e adevărat !
Utilizator anonim: Sincer daca vrei putem devin friends !
ChocolateDeer34: Tu nu cred ca intelegi la ce ma refer lrim cuvantul copiat da lasa asa ok prieteni xD
ChocolateDeer34: Prin*
Utilizator anonim: Nu am copiat de la nmn
Utilizator anonim: Adică nimeni !
Alte întrebări interesante