Engleza, întrebare adresată de AndreiiiEt, 9 ani în urmă

Traduceti in romana, rog frumos! 54 puncte.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dutsu
0
Mary a venit imediat dupa aceea. I-a dat lui Jane o carte cu o moneda intauntru pentru a-i purta noroc. Fetele si-au admirat hainele si cadourile amandurora. Au vrut sa ne spuna si lucruri frumoase precum :"Aveti cea mai frumoasa casa, caine dragut si o mobila adora ila" desi toate petrecuse deja mii de ore in casa noastra si nimic nu era mai nou sau mai frumos de cum fusese inainte.
Imediat ce au ajuns in camera lui Jane muzica a pornit. Era foarte zgomotoasa! Dupa o ora am aprins lumanarile de pe tortul de nastere, am luat crema si inghetata din frigider si am mers toti in camera lui Jane. " La multi ani" am cantat toti.
Pe la ora 11 am mers sus din nou. Imbracata in pijamale, fetele erau intinse pe paturi si vorbeau. Muzica canta, toate prajiturile si pizza disparuse. " Mai bine v-ati duce la culcare" am spus. Nu am primit nici un raspuns. Jumatate de ora mai tarziu erau foarte multe hohote printre care si sunetul pernelor ce cadeau. "Nu crezi ca intrec putin masura ?" spuse sotul meu. " Ce mai fac acum ?". "Bataia cu pernele a inceput", a spus Alan. Am mers la baza scarilor sa le spun fetelor sa faca liniste. Nu cu mult timp dupa miezul noptii au adormit in final.
Alte întrebări interesante