Engleza, întrebare adresată de onitaoana204, 9 ani în urmă

Traduceti in romana textul:
Dear Chris,
My name is Kate.I am 11. I've got a brother, Paul and a sister,Linda.
Paul is younger than me.He's 10. My sister is older. She's 14.
In my family we're all tall and thin, except
Paul-he's short and fat. He's the shortest and the fattest in my family.
Linda looks like my father.My father and Linda have both got black hair and blue eyes.
Paul lookslike mum.They have both got blond hair and brown hair and wide green eyes.We both look like granny.
What about your family?Have you got any brothers or sisters?
Please write about your family.
Hope to hear from you soon.
Love,Kate.
URGENT!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Eleevelina
1
Draga Chris, Numele meu este Kate.I am 11. Am un frate, Paul și o soră, Linda.Pavel este mai mare cu10. Sora meaeste mai în vârstă. Are 14. În familia mea suntem cu toții înalt și subțire, cu excepția Paul-e scurt și gras.El este cel mai scurt și cel mai gras din familia mea. Linda arata ca tatăl meu .Eu și Linda avem părul negru și ochi albaștri. Paul seamana cu mama. amândoi au părul blond și părul șaten și ochii.Cum rămâne cu familia ta? Ai frați sau surori? Te rog scrie-mi despre familia ta. Sper sa ne auzim in curand. Cu dragoste, Kate.

Eleevelina: cred ca mai am greseli eventual mai corectezi ca m-am grabit si nu prea le am cu tradus o si ma mai incurc la limba romana :__
Răspuns de ancutasipos
1
draga Chris, numele meu este kate. Am 11 ani. am un frate, Paul, si o sora, Linda. paul este mai tanar ca mine. el are 10 ani. sora mea este mai mare, are 14 ani. in familia mea, toti suntem inalti si subtiri, exceptandu-l pe Paul care este scund si gras. el este cel mai scund si cel mai gras din familie. Linda arata ca tatal meu. Tatal meu si Linda au amandou parul negru si ochi albastri. noi doi aratam ca bunica. ce spui despre familia ta? ai vreun frate sau vreo sora? te rog scrie despre familia ta. sper sa ne auzim, curand. cu drag , kate.
Alte întrebări interesante