Engleza, întrebare adresată de mihamelinte12, 9 ani în urmă

Traduceti in romana urmatoarele texte:Imagine living on a bus!Doubledecker London buses make quite good homes.Some people have converted them into mobile homes.Upstairs there is enought room for two bedrooms and a bathroom.Downstairs there is a living room and a kitchen.The big advantage of these homes is that when you get tired of where you are,you can just starts up the engine and go where you like

Zome houses only use solar energy.They were developed in California and they are made of materials which keep the heat in and absorb the energy of the sun.In one of the walls there are large tins full of water which the sun heats up.The good thing about zome houses is that there are no gas or electricity bills to pay!

Dau coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonj903
1
Imagineazati sa traiesti intr-un autobuz. Aitobuzele cu etaf din Londra pot fi case destul de bune. Uni oameni le-au transformat in case mobile. Sus pe scari este destul spatiu pentru doua dormitoare si o baie. Jos pe scari este o camera de zi si o bucatarie. Avantjul cel mare la aceste case este ca daca te-ai plictisit de locul in care esti, poti doar sa pornesti motoru si sa mergi unde iti place.

Casele solare folosesc doar energie solara. Ele sunt dezvoltate in California si sint facute din materiale ce absorb energia si paastreaza caldura. Intr-unul din pereti se afla tevi lungi si subtiri cu apa pe xare soarele o incalzeste. Lucrul cel bun la aceste case este ca nu ai facturi de lumina sau gaz de platit!

Sper ca te-am ajutat. Coraona?
Răspuns de jdgmental
1
Imaginati-va cum ar fi sa traiti intr-un autobuz
Autobuzele londoneze cu doua etaje sunt bune de case. Unii oameni le-au  transformat in case mobile. Sus este destul loc pentru doua dormitoare si o baie. Jos este o sufragerie si o bucatarie. Marele avantaj al acestor case e ca atunci cand te saturi de locul in care esti, poti porni motorul si sa mergi unde doresti. 
Casele Zome folosesc doar energia solara. Ele au fost create in Cali si sunt facute din materiale care tin caldura inauntru si absorb energia soarelui. Intr-unul dintre pereti sunt rezervoare mari pline de apa pe  care le incalzeste soarele. Partea buna la casele Zome e ca nu ai de platit facturi la gaz sau curent!
Alte întrebări interesante