Engleza, întrebare adresată de danybalaci123, 8 ani în urmă

Traduceti in romana urmatorul text: VA ROG!! URGENTT!!!! va rog, sau daca aveti un site sau o imagine cu traducerea, am inspectie maine.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Flv11
0
In urmatoarele saptamani a inceput sa ninga si sa bata un vant rece. Nimeni din familia Bucket nu se gandea la altceva inafara de a se incalzii si a avea ce manca. Incet dar sigur toti din casa incepeau sa moara de foame. Charlie refuza sa manance portiile parintilor sau pe cele ale bunicilor. In fiecare zi el devenea tot mai slab si fata ii era palida.
"Este un baiat grozav" zicea bunicul George. "Merita mai mult decat atat"
Intr-o dupa amiaza pe cand se intorcea acasa el vede o hartie verzuie care ii parea foarte cunoscut. S-a aplecat. Era un dolar.
El s-a uitat repede in jur. Nu-nimeni nu cauta niciun ban. Atunci era dolarul lui? Un dolar intreg. Asta insemna mancare.
Automat. Charlie a pornit-o spre cel mai apropiat magazin. Isi va cumpara un baton de ciocolata, isi soptea el...iar restul il va da mamei sale.
"Un baton de ciocolata Wonka". Cand vanzatorul i-a intins ciocolata acesta i-a desfacut ambalajul si a luat o muscatura mare. Apoi inca una...si inca una. Se simtea extrem de fericit.
"As mai vrea una. Aceeasi ca mai inainte" a spus Charlie.
Charlie a mai luat una, i-a desfacut ambalajul si dintr-o data inima i s-a oprit.
"E un bilet aurit!" a strigat el la vanzator. "Ai gasit biletul aurit. Veniti sa va uitati cu totii. Mare noroc ai, fiule.
Charlie si-a croit loc prin multime si nu s-a oprit pana nu a ajuns acasa.
"Mama mama am gasit al doilea bilet aurit"
Nimeni nu a indrasnit sa vorbeasca sau sa miste. Era un moment magic.
Apoi bunicul Joe a ridicat mainile sus si a strigat "Yepee". Si pentru prima data a sarit pe podea si a inceput sa danseze.
Alte întrebări interesante