Engleza, întrebare adresată de lenutaroman200, 9 ani în urmă

Traduceți-mi acest text vă rogg frumos

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandra1151
1
Doar daca nu ai trait sub o piatra timp de ceva ani, ai auzit the seriile filmului cunoscute ca Twilight Series. Aceste serii de filme si carti au devenit atat de populare incat lumea des se intreaba de ce sunt asa populare.
Seriile sunt despre vampiri si varcolaci si, desigur, are o poveste de dragoste, de asemenea. E o poveste cu un Romeo si o Julieta cu o "rasucire" supernaturala. Buffy, Charmed, Harry Potter si toate celelalte carti paranormale, seiale tv, si filme au stabilit scena pentru o generatie care e intrigata de paranormal. 
Personajele principale sunt adolescenti, ceea ce face usor de a se asocia pentru cei ce sunt inca in perioada de adolescenta. Si, in mod natural, oamenii mai invarsta au fost si ei adolescenti odata, si probabil ii face sa se simta nostalgic cu privire la (despre) anii ciudati pe care i-au supravietuit.
Si mai este inca un motiv pentru popularitatea lui pe care wikipedia il numeste " fictiune evazionista". " Fictiunea evazionista este o fictiune ce asigura o evadare psihologica de la gandurile de zi cu zi ale vietii".
Revenind la subiect, doar pentru ca ceva e popular nu insemana neaparat ca are vreo valoare literara, culturala, politica, sociala sau de alta importanta/semnificatie. Dar nu inseamna ca trebuie ca lumea sa se simta prost daca le place Twilight. Lumea nu are nevoie sa placa lucruri doar pentru ca au valoare, dar pentru ca sunt de divertisment sau te fac sa te simi bine. Ce iti place e o chestiune de alegere personala si nu poate fi dezbatut(,argumentat/ discutat).
Alte întrebări interesante