Engleza, întrebare adresată de calinmari047, 8 ani în urmă

Traduceti mi și mie acest text dau coroana!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreilela
1

"Cataratul" este(sau insemna)  viata noastra!

Vara trecuta Anabelle Jones si Claire Hippert ,doua eleve de 17 ani ,s-au hotarat sa urce  muntele Matterhorn ,faimosul munte imbracat in zapada din Suedia . Muntele  Matterhorn este popular printre cataratori deoarece este atat de dificil sa il parcurgi (sau sa urci).

Fetelor le-a venit prima data idea acum cativa ani cand un bine-cunoscut fost  catarator ,Norman Croucher , a avut un discurs la scoala lor. Norman si-a pierdut ambele picioare intr-un accident de tren cand avea doar 19 ani, dar totusi el a catarat unii dintre cei mai inalti munti ai lumii cu picioarele lui artificiale."El ne-a inspirat" a spus Claire.

Apoi.fetele au intalnit inca un bine-cunoscut catarator numit Turbo Thomas si el a devenit antrenorul lor. Pentru urmatorii 2 ani el le-a luat pe Swiss Alps in timpul verii,si s-au antrenat foarte tare(puternic) . "N-a fost usor" a zis Anabelle "Vremea a fost de obicei o problema . Cateodata afara era frig "de inghetau apele "  si noi nici macar nu voiam sa ne dam jos din pat ,dar Turbo ne-a adus la poalele muntelui si ne-a facut sa-l cataram. ".

Fetele "s-au tinut de treaba " si insfarsit ele erau pregatite sa urce pe Matterhorn.Ei au programat o data pentru ultima saptamana di August si au calatorit la Zermatt. Ei au inceput sa se catere insa vremea" le-a dat de furca"."A ploat in fiecare zi ,si era imposibil sa urci mai departe " a zis Claire.

Sunt ei dezamagiti? "Desigur ca nu" a zis Annabelle ."Stiam de la inceut ca nu putem ajunge la varf,dar ne vom intoarce inapoi vara viitoare sa incercam din nou! Cataratul este viata noastra!"



Sper ca e ok ! :)


calinmari047: Mersi man,tpp
Alte întrebări interesante