Engleza, întrebare adresată de ineedyou1285, 8 ani în urmă

Traduceți-mi si mie lectia urgent (fara google) dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Quona
1

Sportul este bun pentru muschii tai. (sport is good for your muscles)

Sportul nu doar iti va dezvolta volumul muschilor tai, ci te va face si mai puternic si elastic.

Ridicarea de greutati nu este pentru oricine. (weight lifting is not for everyone )

Tinerii in varsta de sub 18 ani nu trebuie sa ridice greutati. Muschii pot fii miscati de pe oase. Acest fapt poate cauza dureri si te poate deforma.

Esti ceea ce mananci. (you are what you eat)

Dieta ta ar trebui sa depinda de cat sport faci. Inainte de o cursa nu ar trebui sa manance nimic greu la stomac, insa el sau ea ar trebui sa manance ceva care contine zahar. Va fii absorbit repede si va tonifia muschii. Fructele de exemplu ar fii excelente. Cei ce fug la maraton insa, trebuie sa manance consistent cu 3 ore inainte de inceperea cursei. Zaharul din cereale e absorbit mult mai incet. Iei parte la o cursa lunga? Mananca paste. Iti va da energie mai multa fata de fructe.

Mind your head (nu stiu ce inseamna)

Lovind mingea cu varful capului poate cauza dureri de cap sau chiar pierderi de memorie. Mingea cantareste 425 de grame si poate prinde viteza de pana la 100km pe ora deci poate fi periculos pentru capul jucatorilor de fotbal. Un jucator profesionist poate lovi mingea de peste 5000 de ori intr-o perioada de 15 ani.

Exhale (a expira)

In timpul exercitilor, este mai important sa expiri adanc decat sa inspiri. Daca dai afara tot aerul folosit si eviti sa gâfâi, nu vei obosi atat de repede.

Gluteus maximus

Cei mai largi si mai puternici muschi din corpul nostru sunt "gluteus maximus", muschii din fundul nostru. Sunt bine dezvoltati in special pentru a ridica o greutate.


ineedyou1285: mulțumesc, dar imi mai poti traduce??
Quona: sa ti traduc tot?
ineedyou1285: am nevoie urgent si nu ma pricep la engleza
ineedyou1285: da
Quona: ok o sa incerc
ineedyou1285: iti mulțumesc mult
Quona: :)
Quona: gata
ineedyou1285: iti mulțumesc mult
Alte întrebări interesante