Engleza, întrebare adresată de nicscoleta, 9 ani în urmă

traduceti-mi te rog textul in limba romana
It's a lovely winter morning.The is grey and it is snowing.Small silver snoflakes are dancing in the air.It's not very cold,but it's chilly.
Mikeis goes to school.He usually going to school later, but this morning he is going early.He's got a problem. He must write a report on an experiment for his classmates to help him with his homework.
On his way to school he meets Steve,his best friend, and they start playing snowballs. They forget everything about school and about homework.
They are happy. Life is great.


robertaariana4: ''The is grey and it is snowing'' nu are sens, mai uitate odata si scrie din nou aici propozitia ca sa iti pot traduce.
nicscoleta: nu stiu ca trebuie sa completez 
nicscoleta: trebuie sa o refac 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oldlove21
7
Este o minunata zi de iarna . Este gri si ninge . Mici fulgi de zapada gri , danseaza in aer . Nu este foarte rece , dar este linistitor .
Mikeis merge la scoala . El de obicei merge tarziu la scoala , dar in aceasta dimineata el merege mai devreme . El are o problema.Este nevoit sa scrie un raport despre un experiment pentru colegii sai de clasa pentru a il ajuta cu temele sale .
Pe drumul sau catre scoala , se intalneste cu Steve , cel mai bun prieten al sau , si incep sa se joace cu bulgari de zapada . Ei uita cu totul de scoala si de teme .
Sunt fericiti . Viata e minunata .
Răspuns de spidie
3
E o frumoasa dimineata de iarna.  E gri si ...... Mici fulgi argintii danseaza in aer.
 Nu este prea frig, dar pisca (??).
Mikeis se duce la scoala. de obicei se duce mai tarziu la scoala, dar in dimineata asta a plecat devreme. El are o problema. Are de scris un raport despre o experienta care ii va ajuta pe colegii sai de clasa la facutul temelor.
Pe drumul catre scoala se intalneste cu Steevie, cel mai bun prieten al sau, si incep sa se joace (bata) cu bulgari (de zapada).
  Ei uita totul despre scoala si teme. Sant fericiti! viata e frumoasa!

nicscoleta: dar rece
nicscoleta: mersi mult ca ai incercat sa ma ajuti
Alte întrebări interesante