Franceza, întrebare adresată de eluta11, 9 ani în urmă

Traduceti-mi va rog si mie textul din imaginea de mai jos....ofer 40 de puncte si coroana!!!Va rog!!
Ataşament

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spidie
1
Matei, Alice si Marina s-au reunit in sejurul familiei Pop. Se pregatesc pentru teza la istorie, care va avea loc in câteva zile. Matei s-a scufundat intr-un mare atlas, Alice rasfoieste o carte groasa...deodata se aude un mare zgomot pe scara.Top ciuleste urechile si latra bucuros: usa se deschide si Costi intra  ca vântul.

Costi: - Gata! Am fost selectionat! M-au selectionat! Uraaaa!
Ceilalti: -Te-au selectionat?Unde? Cum? Când? De ce?
Costi: - In echpa noastra de basket, desigur.De mâine vom incepe antrenamentele, apoi vom juca câteva meciuri amicale, chestie de a ne incalzi putin, si apoi, competitiile intre scoli! Vom avea victorii stralucite, vom...Sunt cu adevarat fericit!
Alice:- Ei bine, bravo, fratioare! Sunt multumita pentru tine!
Costi:- Echipa noastra este completa. Vom avea un super antrenor, D Basile, stiti, profesorul de gimnastica care a iesit la pensie de curând.Este foarte energic! Cu el, totul va merge ca pe roate, si este mereu disponibil...
Matei: - Baschetul... este un sport relativ recent, creat in 1891, in SUA, de catre un profesor de educatie fizica, un anume James N...A fost introdus in 1936 la Jocurile Olimpice, pt domni, si in  1976, pentru doamne.
Alice: Ce de chestii stii! Dar, spune, costi, tu vei fi printre jucatorii atacanti sau aparatori?
Costi: - Nu stiu inca! Eu lansez corect mingea, o lansez bine...Driblingul meu este bun...Sper sa marchez multe cosuri...Cred ca sunt bun ca atacant, dar D. Basile va decide in care sector voi fi mai potrivit( mai bun). Stiti ca in jocurile de echipa nu facem intotdeauna ceea ce vrem...

eluta11: Multumesc mult.....multumesc!!!!
spidie: A trebuit sa intrerup la un moment....dar am reluat.
eluta11: nu.i nimic....Multumesc din nou!!
Alte întrebări interesante