Engleza, întrebare adresată de dia5362673, 9 ani în urmă

Traduceti textu din engleza in romana:
That's Eart!said Lovell to his crew.We must prepare to land .First the astronauts had to separate the service module from Aquarius and the command module.After that they watched the service module disappear in the distance.Next they had to face another problem :that of re-entering the Eart's atmosphere,which was not easy at all .They could burn if something went wrong,but naturally ,no one was talking bout that.Finally they decided to use the remaining oxygen in the command module and to abandon Aquarius because they did not want to die in it.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Meridianul04
0
Asta e Eart! a declarat Dragostei echipajul său. Trebuie să ne pregătim să aterizam. În primul rând astronauți a trebuit să se separe modulul de serviciu de la Varsator și modulul de comandă. Dupa asta au urmarit modulului de serviciu disparind în depărtare. Pe lângă acestea a trebuit să se confrunte cu o altă problemă: aceea a reintra în atmosfera , care nu a fost deloc ușor. Ele ar putea arde dacă ceva nu a mers bine, dar în mod firesc, nimeni nu a vorbit despre asta. În cele din urmă au decis să folosească oxigenul rămas în modulul de comandă și să abandoneze Varsatorul, deoarece ei nu au vrut să moară în ea.

dia5362673: ms
Răspuns de elisandreea
0
Acela este pamantul? a zis Lovell catre echipa sa. Trebuie sa ne pregatim sa aterizam. Prima data astronautii au trebuit sa separe modulul de service de la Aquarius(Varsator) si modulul de comanda.Dupa aceea ei au privit cum modulul de service dispare in distanta. Urmand ca ei sa faca fata unei alte probleme: aceea a reintrarii in atmosfera Pamantului, ceea ce nu era deloc usor. Ei ar putea sa arda daca ceva mergea gresit, dar normal, nimeni nu vorbea despre asta. In final ei au decis sa foloseasca oxigenul ramas in modulul de comanda si sa abamdoneze Aquarius deoarece ei nu doreau sa moara in ea.

dia5362673: ms
Alte întrebări interesante