Franceza, întrebare adresată de byabiank03, 9 ani în urmă

Traduceti textul: "Claire n'est pas ravie de passer ses vacances a Paris. La voila dans la bel appartement tout blanc de Gramina,sa grand-mere. Claire pousse une a une les portes qui s'ouvrent devant elle.Voici le salon tout blanc,grand et froid.Puis,c'est la chambre de Gramina. Un lit immesnse trone au milieu de la piece. A cote ,la salle de bains.La baignoire est une veritable baignoire de star,immense et ronde.Quand elle veut entrer dans cette baignoire,un cri la fait sauter en l'air:
-Claire,claire eu es-tu? Viens vite! C'est terrible!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rusev1999
3
Cler nu este incintata de a petrece vacanta in Paris. Aici ea este intr-un frumos apartament totul alb a Graminei bunicii sale. Cler  trage unul câte unul ușile care se deschid în fața ei. Iata si salonul totul alb mare si rece. aceasta este camera Graminei. Un pat mare se afla in mijlocul camerii. Intr-o parte sala de baie. 

rusev1999: Cada este imensa si rotunda. Cind ea a intrat in cada a strigat si a sarit in aer
byabiank03: acolo era ou es-tu
byabiank03: am gresit eu
Răspuns de DenisaPadurean
1
Claire nu este mulțumit de vacanță în Paris. Învăluit în frumoasa apartament toate-alb Gramina, bunica lui. clar
îl împinge pe un are uși care se deschid în fața elle.Voici toate cameră alb, mare și froid.Puis este camera Gramina. Un tron pat immesnse în mijlocul camerei. Pe lângă, cameră bains.La cada este o stea adevărată de baie, frumos și ronde.Quand vrea să intre în acea cadă, un strigăt făcut saltul în aer:
-Claire, A avut clar ești? Vino repede! Acest lucru este teribil!

Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă