Engleza, întrebare adresată de trehehdhe, 8 ani în urmă

traduceti textul de mai jos in romana
40 de puncte!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ImBored
1

Pana cand Robbie a ajuns  inapoi la casa unchiului sau, toti erau deja asezati  la cina. Robbie a luat loc la masa lunga din vechea intunecata sala de mese. Lui chiar nu ii placea sa stea la casa unchiului sau: el o gasea putin infricosatoare, ploaia constanta si vantul adaugau atmosfera infricosatoare.

A fost o alta zi  lunga si plictisitoare. Si-a petrecut dimineata invatand,  dupa a ajutat-o pe Matusa Margaret in gradina inainte sa-si intalneasca noual  prieten pe are la facut. Cea mai buna parte a zilei a fost meciul de fotbal cu prietenul sau. Varul sau Helen care statea in directia opusa de el la masa era, ca de obicei, ignorandul.

"Ai auzit?" a intrebat unchiul Mark, "A fost din noua  o noua victima  a "Chestiei", cum toti incep sa o numeasca".  

"Oh nu a sasea deja" spuse  Matusa Margaret, "Cine a fost de data aceasta?  Alt copil?"  

"Arthur Grimsby" raspunsesera Helen excitata. "Aparent cand l-au gasit in pat dimineata aceasta, "Chestia" deja atacasera. El a fost alb ca o foaie si se holba in distanta, aratand terifiat"

"Saracul Arthur!"  exclamase Matusa Margaret, "Sunt siguri ca a fost "Chestia"?"

 "Pai simptomele lui sunt exacta ca  a celorlalti: nu poate vorbi, este rigid ca o tabla si are aceste marci ciudate  pe gatul si limba lui. Nu e de indoiala ca era "Chestia", orice e aceasta!" spuse Unchiul Mark.  

" Selina a spus ca arata de parca ar fi vazut ceva  foarte ingrozitor. Poate a vazut." Adaugase Helen.    

Ei au  terminat cina in liniste.

Alte întrebări interesante