Engleza, întrebare adresată de cri58, 8 ani în urmă

traduceti textul djn engleza in romana ! Dau coroana!Va rog ! Imi trebuie rapid!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonelbujor1
0
Asa cum sti, majoritatea dragonilor sunt cei mai periculosi. Oricum, daca gasesti un dragon, ar trebui sa ai grija deoarece niste dragoni sunt foarte periculosi si creaturi urate.
Limba sarpelui verde: Acesta este unul dintre cei mai urati dragoni din imprejurime. Este unul suflator ee flacari, mancator de oameni. De obicei este gasit in padure sau in munti. Metoda lui favorita de atac este ambuscada. Se ascunde dupa copaci si sare in fata calatorilor. Cu toate ca are aripi, nu poate zbura, dar ai grija la ghiarele lui. Sunt foarte ascutite. El te mai ataca si cu coada lui ascutita. Punctul lui slab este burta lui, unde se mareste are ceva mic.

Marele sarpe de mare: Cu toate ca acest dragon este ierbivor, este foarte periculos. Ii place sa manance lemn, in special barcile din lemn. Daca gasesti dragonul acesta, trebuie sa fi mai destept ca el cat mai rapid. Acest dragon prefera traitul in oceane si mari niciodata nu paraseste apa niciodata pentru pamant. Si daca il poti face sa vina la mal dupa esti in siguranta! Cand dragonul nu gaseste barci din lemn, mananca iarba de mare si varec.




Sper ca te-am ajutat, bafta.
Alte întrebări interesante