Engleza, întrebare adresată de Ada5Andreea, 8 ani în urmă

Traduceți textul (fara google translate va rog)

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnairdaGloria
1
A fost totul planuit de fiica mea, Jane. A vrut sa aiba o petrecere in pijamale pentru a unsprezecea zi de nastere a ei. Promisiuni de comportament mai bun m-au castigat. Totusi, sotul meu a crezut ca este o greseala si asa a crezut si fiul meu mai mare, Alan. 
Dupa pranz, toata lumea era ocupata cu pregatirile pentru petrecere. Am folosit toate cearsafurile colorate si fețele de perna cu model floral ca sa fac cele 5 paturi. Apoi am pus o față de masă frumoasa. Alan a pus cateva banane si un bol mic cu dulciuri. Sticle de Cola si de suc de portocale au fost puse langa masa. Tubul de inghetata si de frisca si tortul asteptau in frigider. Cand totul era pregatit, Jane s-a dus jos sa-si intalneasca invitatii. 
Prima venita era Tracy. Era imbracata intr-o rochie de petrecere albastra si i-a adus lui Jane niste cercei frumosi. Apoi Carol si Linda au ajuns impreuna, purtand niste rochii de petrecere superbe. I-au adus la Jane ciocolata, si o rochie si palarie pentru papusa ei. Mary a venit imediat dupa. I-a dat o carte cu o moneda inauntru pentru noroc. Fetele si-au admirat hainele si cadourile. Au vrut sa zica ceva frumos despre noi si au zis chestii de genul "Ai cea mai frumoasa casa, cel mai frumos caine si mobila superba," desi oricum au petrecut deja mii de ore in casa noastra si nimic nu era mai nou sau mai frumos decat inainte.
Imediat cum au ajuns in camera lui Jane, a inceput muzica. Era foarte galagios! O ora mai tarziu si am aprins lumanarile de pe tortul ei, am luat inghetata si frisca din frigider si ne-am dus sus in camera lui Jane. "La multi ani cu sanatate" am cantat toti.
Cam la 11 seara m-am dus din nou sus. Imbracate in pijamale, toate fetele se odihneau pe pat vorbind. Caseta mergea, toate pizzele si prajiturile erau mancate. "Ar fi mai bine sa va culcati", am zis eu. Niciun raspuns. Dupa jumatate de ora toate fetele radeau si se auzeau perne cazand. "Nu crezi ca merg prea departe?" a zis sotul meu. "Ce fac acum?" a intrebat. "A inceput lupta cu perne" a spus Alan. M-am dus la capatul scărilor sa le zic sa fie liniste. Nu mult dupa miezul noptii au adormit toate...
Alte întrebări interesante