Engleza, întrebare adresată de mariamereu51, 8 ani în urmă

Traduceți textul în limba română vă rog!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de corinusssp8htfa
1
1. Toată lumea a auzit de Bill Gates , unul dintre cei mai bogați și de succes om din lume. Afacerea Microsoft a început o in anul 1975 cu un prieten a devenit cea mai mare/ întinsă companie de Software. pentru calculatoare din lume și el a devenit cel mai tânăr biliardar la vârsta de 31 de ani.

2. Numele lui întreg este William Henry Gates Al ||| Lea născut pe 28 octombrie 1955 din Seatlle La școala este a ratat deja că este foarte inteligent mai ales la matematică și științe . Părinții lui au decis să îl trimită la o școală privată numite Lakeside unde a început să folosească computerul la 13 ani el și cu prietenul lui. Paul Allen își petreceau timpul scriind programe și să învețe despre calculatoare decât să își facă temele.

3. După terminarea școlii in anul 1973 Bill merge la Harvard una dintre cele mai faimoase universități I următorul an , el și Paul au scris un operator de programe pentru Altair una dintre primele microcomputere din lume. Cei 2 inceo Microsoft in 1975 și Bill părăsește Harvard.ul Cu multe înainte Microsoft facere majora de succes De atunci compania a început să crească una dintre principalele Software pentru PC din lume. Singurul motiv pentru succesul lui. el a fost în totdeauna ambitios și depunând multa munca. Asta nu i.a lăsat mult timp pentru o viață personală dar în 1994 s.a căsătorit cu Melinda French o angaja a Microsoft.ului iar în 1995 a scris o carte una dintre cele mai bine vândute numita Calea spre inainte .

4 Bill a încrucișat sentimentele despre petrecerea timpului ca Microsoft să meargă " Nu am avut multa experiență dar mi.a plăcut slujba mea. " a spus el. Când isi găsește timp se relaxează , rezolva puzzle.luri , golf și să citească despre știință . Pentru un om bogat că el , viață este simpla dar își petrece puțin timp cu el și familia lui
Alte întrebări interesante