Engleza, întrebare adresată de Al3x998, 9 ani în urmă

Traduceti textul in romana.
A. After dinner I relax. I listen to the radio or watch old videos of myself in Tarzan films with Johnny Weissmuller. This evening I'm going watch a wildlife film. It's a good life.
B. I have afternoon tea at about 4 o'clock. I usually have a banana but this afternoon, for a special treat, Dan is going to take me down the freeway to a hamburger restaurant. After tea I do some abstract painting.
C. In the morning I hang out in my room. I've got a TV, radio, air-conditioning and a fridge. Lunch is between 12 and 2 p.m. I try to eat healthy food. Today I'm going to have some fruit and a raw onion.
D. In the afternoon I often go out with Dan. I ride on the back of his Honda scooter. People stop and stare at us. I don't know why. I make faces and wave to other drivers.
E. Dinner is between 6 p.m. and 8 p.m. I have rice or spaghetti with tomato sauce or macaroni cheese. Most chimpanzees are vegetarian but I eat anything.
F. I usually wake up between 6. a.m. and 8 p.m.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de G4br13l
1
A. După cină, mă relaxez. Am asculta la radio sau viziona clipuri video vechi de mine în filme Tarzan cu Johnny Weissmuller. În această seară voi viziona un film faunei sălbatice. Este o viață bună. B. Am ceai după-amiază la orele 4. Eu de obicei, au o banana, dar această după-amiază, pentru un tratament special, Dan este de gând să mă ducă jos autostrada la un restaurant hamburger. Dupa ce ceai am face unele pictura abstractă. C. Dimineața stau în camera mea. Am un televizor, radio, aer condiționat și un frigider. Masa de prânz este între 12 și 14 am încerca să mănânce alimente sănătoase. Astăzi voi avea unele fructe si o ceapa cruda. D. În după-amiaza mă duc de multe ori cu Dan. Am plimbare pe spatele scuter Honda. Oamenii se opresc si sa se uite la noi. Nu știu de ce. Eu fac chipuri și a valurilor altor drivere. E. Cina este 18 - 20 am orez sau spaghete cu sos de rosii pentru branza macaroane. Cele mai multe cimpanzeii sunt vegetarieni, dar mănânc nimic F. De obicei se trezesc între orele 6 și 20
Răspuns de babygirl100
2
A. Dupa cina ma relaxez.Ascult la radio sau ma uit la videoclipuri vechi cu mine in filme cu Tarzan cu Johnny Weissmuller.In aceasta seara o sa ma uit la un film despre viata salbatica.Este o viata buna. B.Imi iau ceaiul de dupamasa pe la 4.In general mananc o banana, dar in aceasta dupamasa, pentru o gustare deosebita, Dan o sa ma duca pe autostrada la un restaurant cu hamburgeri.Dupa ceai, practic pictura abstracta. C.Dimineata, lenevesc in camera mea.Am un televizor, un radio aer conditionat si un frigider.Masa de pranz este intre orele 12 si 2 amiaza.Incerc sa mananc sanatos.Astazi voi manca niste fructe si o ceapa cruda. D. Dupamiaza, ies des cu Dan.Stau in partea din spate a scuterului Honda.Oamenii se opresc si se holbeaza la noi.Nu stiu de ce.Fac fete si salut alti soferi. E.Cina este intre orele 6 dupamiaza si 8 seara.Mananc orez sau spaghete cu sos de rosii sau macaroane cu branza.Mmajoritatea cimpanzelilor sunt vegetarieni, dar eu mananc orice. F.Ma trezesc de obicei intre orele 6 dimineata si 8 dupamiaza.
Alte întrebări interesante