Engleza, întrebare adresată de MariMarinette, 8 ani în urmă

TRADUCEȚI TEXTUL IN ROMÂNĂ ȘI VĂ ROG NU FOLOSIȚI GOOGLE TRANSLATE CA NU TRADUCE CORECT, VĂ ROG DIN SUFLET AJUTAȚI-MĂ,DAU COROANĂ CÂND ÎMI VA APĂREA OPȚIUNEA !!!! VĂ ROGGGG​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Keomix
2

Răspuns:

În Marea Britanie anul se împarte în patru anotimpuri diferite.

Primăvara începe în martie și se termină în mai. Vremea este de obicei destul de rece, dar sunt și zile însorite. Primăvara este un anotimp frumos deoarece totul este proaspăt și verde. Poți vedea multe flori în mediul rural. Acesta este anotimpul când farmierii plantează semințe și sunt miei nou născuți în câmpuri.

Iunie, iulie și august sunt lunile verii. Majoritatea familiilor merg în vacanță pentru o parte din acest anotimp. Nu este școală de la sfârșitul lunii iulie până la sfârșitul lunii august. Universitățile sunt în vacanță, de asemenea. Acestea sunt tradițional cele mai calde luni, dar asta nu înseamnă foarte cald, și de multe ori plouă.

Britanicii sunt grădinari entuziaști și grădinile la care ei au muncit foarte mult plantându-le în primăvara arată în special frumos în vară. Zilele sunt lungi. Soarele se ridică foarte devreme dimineața, și nu se întunecă decât până aproape de ora zece noaptea.

Următoarele trei luni sunt lunile toamnei. Frunzele copacilor au devenit roșii și galbene. În toamnă persoanele tinere se întorc la școlile și colegiile și universitățile lor, deoarece este începutul anului academic.

Este și timpul recoltatului în ferme. Semănăturile plantate de farmieri în primăvară au crescut, și acum sunt gata de a fi recoltate.

Iarna înseamnă decembrie, ianuarie și februarie. Este foarte frig. Uneori ninge. Persoanele în vârstă urăsc zăpada, pentru că este alunecoasă și ei pot cădea jos cu ușurință.

Dar persoanele tinere o adoră! Le place să facă oameni de zăpadă și să aibă bătăi cu bulgări de zăpadă. Unele persoane se duc să să schieze pe munții înzăpeziți ai Scoției.

Sper că te-am ajutat!

Răspuns de crevedeanugeorgiana8
2

Răspuns:

Anotimpurile in Marea Britanie

•In Marea Britanie anul se împarte în patru anotimpuri. Primavara începe în Martie si se termina in Mai. Vremea este de obicei rece, dar sunt uneori si zile însorite. Primavara este un anotimp frumos deoarece totul este proaspăt si verde. Poti sa vezi o mulțime de flori în mediul rural. Acesta este anotimpul în care agricultorii planează semințele pe camp unde se vor naste boboci. •Iunie, Iulie si August sunt lunile de vara. Multe dintre familii aleg sa meargă în vacanțe în acest anotimp. Acolo nu se face scoala din luna Iunie până în August. La fel si universitățile sunt si ele în vacanță. Acestea sunt de tradiție cele mai tari luni, dar asta nu inseamna ca sunt si cele mai călduroase, de multe ori ploua. In Marea Britanie sunt grădinari entuziaști, ei lucrează în grădinile lor din greu plantand din primăvara ca grădina lor sa poata arata special de frumoasa în vara. Zilele sunt lungi. Soarele răsare devreme si se întunecă aproape de 10 noaptea.

•Urmatoarele trei luni sunt cele din toamna. Frunzele copacilor se schimba in rosu sau galben. In toamna cei tineri se întorc la școală, colegii si universitati pentru ca incepe anul școlar. Deasemenea este timpul recoltelor. Culturile pe care fermierii le-au plantat primăvara au crescut si sunt gata de a fi înrădăcinate.

•Iarna inseamna Decembrie, Ianuarie si Februarie. Este foarte frig. Uneori este si zăpadă. Cei bătrâni urăsc timpul acesta pentru ca este alunecos si pot sa cada foarte usor. Dar cei tineri iubesc acest anotimp! Le place sa faca oameni de zăpadă și să se bată cu bulgari de zăpadă. Unii merg la schi pe munții Scotiei.

Alte întrebări interesante