Engleza, întrebare adresată de sebi22383, 8 ani în urmă

Traduceti textul in romana va rog!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IoanaHm
1

Știai că...?

Britanicii își iubesc animalele. Aproximativ 43% din case au un animal. Câinii și pisicile sunte cele mai populare animale. Sunt aproximativ 10 milioane de câini și 10 milioane de psiici în Regatul Unit. Britanicii cheltuia 2 miliarde de lire în fiecare an pe mâncare pentru animalele lor.

Cele mai populare nume pentru câini sunt Molly și Charlie iar pentru pisici este Tigger. Cea mai populară specie de câine este labradoruș, Mulți oameni își iau animalele din centre de salvare.

Alte animalele populare din Regat sunt peștii, iepurii și păsările. Animale neobișnuite incluse sunt șerpii, șobolanii, păianjenii și șopârlele. Unii oameni chiar și-au luat porcușori drept animale!

Multe școli au clase mici de animale, precum hamsteri și gerbilii. Elevii iau prin tură aceste animalele în timpul vacanțelor școlare.


sebi22383: msss
sebi22383: ok dar nu imi arata ca sa pot da acum
Răspuns de Utilizator anonim
0
Ştiai...?
Britanicii îşi iubesc animalele de companie. Aproximativ 43% dintre case au un animal de companie. Câinii şi pisicile sunt cele mai populare animale de companie. Sunt aproximativ 10 milioane de câini şi 10 milioane de pisici în UK. Britanicii plătesc 2 miliarde de lire în fiecare an pentru mâncarea animalelor de companie.
Cele mai populare nume pentru câini sunt Molly şi Charlie şi cel mai popular nume de pisici este Tigger. Cea mai populară rasă de câini este Labradorul. Cei mai mulți oameni îşi iau câinii de la centre de salvare.
Alte animale populare în UK sunt peștii, iepurii şi păsările. Animalele de companie rare sunt şerpii, şobolanii, păianjenii şi sopârlele. Unii oameni au chiar şi porci de companie!
Multe şcoli au clase mici pentru animale de companie, precum hamsteri şi gerbili. Elevii, pe rând, le iau acasă în timpul vacanțelor şcolare.
Alte întrebări interesante