Engleza, întrebare adresată de Alex2211111, 9 ani în urmă

traduceti textul URGENT COROANA MULTUMESC DE PE 10 CONTURI

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gigelgigelgigel
1
Bucuria din cititul cartilor nu poate fi descrisa in cuvinte. Aceasta se simte numnai din experienta. cititul cartilor iti ofera acea liniste( degajare in text) in haosul vietii tale. Uneste piese in sufletul tau, te face sa te simti relaxat si dealtfel iti antreneaza creierul in a procesa.
Cand citesti o carte se simte minunat sa te pui in cuvintele celui ce le-a scris pentru tine. 
Cand petreci cateva ore citind o carte o lume proprie in mintea ta. Umplii acea lume cu personaje si scene diferite. Astfel imaginatia ti se dezvolta si se ajuta sa iti vezi ideile. In functie de cartile pe care le citesti o sa sfarsesti prina a avea aceeasi experienta ca vizionarea unui film.
De cand am invatat cum sa citesc am fost un cititot "lacom". De asta niciodata nu ma plictisesc chit ca sunt singur. Am descoperit (am ajuns la concluzia ca) ca cititul cartilor este cea mai buna solutie pentru plictiseala. Ce incepe odata cu cititul cartilor de povesti,de cand esti copil, se transforma in cititul cartilor pe parcurs ce cresti. De la carti cu povesti si cele de management, apoi de la carti de dezvoltare personala pana la carti spirituale, calatoria este fantastica si vei invata ceva pe zii ce trece.
Vei intelege emotiile si semtimentele mult mai bine. Realizezi cine esti si ofere vietii tale un scop. Cititul cartilor te face un om mai bun si mai istet( ganditor ca sens dar nu in text).
Pe cat continui sa citesti carti si felectand asupra lor vei incepe sa iti formezi propriile impresii si valori. Iti va provoca mintea si impresiile, obiceiurile si traditiile cu care ai crescut.

as aprecia tare mult o coroana deoaecre textul este destul de amplu. succes!


Alex2211111: e in al cincilea rand
gigelgigelgigel: a pai atunci este tradusa
Alex2211111: nu e
gigelgigelgigel: in functie de cartile pe care le citesti o sa sfarsesti prina a avea aceeasi experienta ca vizionarea unui film.
gigelgigelgigel: intreband orice citior lacom vei afla ca si ei sunt de acord ca citutul unei carti este la fel ca vizionarea uni film. ( asa este mot-a mot iar eu am schimbat ca sa sunt mai bine,mesajul sa fie acelasi si textul mai compact)
gigelgigelgigel: scopul acestor culegeri este de a te face sa intelegi mesajele transmise in text ci nu verifa abilitatile de traducere mot-a-mot. spun asta pentru ca si eu am lucrat dupao carte ca asta in clasa a6a
Alex2211111: aha. Iti multumesc inca o data
Alex2211111: :) :)
Alex2211111: :*
gigelgigelgigel: ma bucur ca te-am putut ajuta! mult succes in pregatirea sustinerii examenelor!
Alte întrebări interesante