Engleza, întrebare adresată de ionescumsiu722, 8 ani în urmă

Traduceti textul va rog !!!! URGENT!!DAU COROANA​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Stefy222
1

Janne Eyre, o nuvelă de Charlotte Bronte, publicată în 1847.

Părinții lui Jane au murit și ea a rămas săracă. Ea locuiește cu unchii ei Mrs Reed și copii Mrs Reed în nordul Angliei, pe care îl urăște (locul).

Pe de altă parte Mrs Reed au un caracter foarte neplăcut/dezagreabil, tratând-o pe Jane foarte prost/greșit, de aceea a devint o fată cu probleme. Mrs Reed, atunci au trimis-o pe ea la Instituția Lowood, care este o  organizație pentru fetele orfane.

Jane a petrecut mulți ani grei/mizerabili acolo, fără iubire sau griji, dar ea a învățat foarte mult. Ea a devenit profesoară și putea să plece din Lowood.

După acea, mai târziu, ea și-a găsit serviciu ca guvernatoare și s-a mutat la Thornfield Hall, unde și-a găsit iubirea (e which, dar nu știu exact cum aș putea traduce cu acest cuvant, e mai bine așa zic eu).  Acolo învăța fiica Mr Rochester, Adele.

Adele devinise foarte apropiată de Jane. Mr Rochester, care părea a nu fi fericit și un bărbat neprietenos, era fascinat de inteligența și independența lui Jane. S-au îndrăgostit și au decis să se căsătorească.

am tradus pana la 25


ionescumsiu722: multumesc
Alte întrebări interesante