Engleza, întrebare adresată de MOLDOVANDANA, 9 ani în urmă

traduceti textul :Your name is marco. You're seventeen and you've got short brown hair and glasses.You've got a green and black scooter,and you've just taken your exams.My name is Amy and we met at a campsite near Lake Balaton in Hungary on 27th July.You were wearing a blue T-shirt,a grey striped shirt and a checked jacket.We swapped names and addresses and someone took this photo. I've written to you twice but you haven't answered. Have i done something wrong? Please get in touch.


madalynabubulina: cauta pe google traducere
MOLDOVANDANA: am cautat dar nu imi da bine
madalynabubulina: atuunci intreaba-ti un membru al familiei care stie engleza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreea0390
1
Numele tau este marco . Ești șaptesprezece și ai parul scurt maro și glasses.You've a primit un scuter verde și negru , și ai doar luat numele tău exams.My este Amy și ne-am întâlnit la un camping în apropierea lacului Balaton din Ungaria la data de 27 July.You au fost poartă un tricou albastru , o cămașă cu dungi gri și un jacket.We verificat schimbat numele si adresele și cineva a luat această fotografie . Am scris la tine de două ori , dar nu ai raspuns . Am făcut ceva greșit ? Vă rugăm să luați legătura .

Andreea0390: Nu il lua in considerare! =))))))))))) Era o idee mai buna daca il traducea fara google traducere =)))))))))))
madalynabubulina: cine?
Răspuns de euvaliskumpik
3
Numele tau este Marco. Ai 17 ani, parul scurt, maro si port ochelari.Ai un scoter verde si negru, si doar ce ai luat examenele. Numele meu este Amy  si noi ne-am intalnit  la un camping de lângă Lacul Balaton, in Ungaria pe data de 27 iulie. Tu purtai un tricou albastru , o camasa cu dungi gri si un sacou(jacheta). Am facut cunostinta si o poza.
Ti-am  scris de doua ori, dar nu am primit raspuns. Ti-am gresit cu ceva? Te rog sa-mi spui.

MOLDOVANDANA: multumesc foarte mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
euvaliskumpik: cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta
MOLDOVANDANA: scuzama dar imi poti spune cum se zie la bicicleta
euvaliskumpik: bike
MOLDOVANDANA: mersi
Alte întrebări interesante