Engleza, întrebare adresată de principesa, 9 ani în urmă

traduceti urmatoarele propozitii in romana. In Britain most people like outdoor activities. At weekends they leave for a destination such as one of the many national parks,seashores or mountains. Their outdoor recreation may be going hiking and camping with a tent or driving to the forest for a picnic or they may even go to a Leisure Park.


principesa: cineva sa stearga raspunsul al lui Adele007
principesa: cum se sterge raspunsurile necorespunzatoare
principesa: cum?
caragioiujusti: Nu stiu cum.
principesa: dar oamenii cum sterg?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caragioiujusti
1
In Britania multor persoane le plac activitatile in aer liber. In week-end ei pleaca in destinatii ca: multele parcuri nationale, tarmurile marilor sau la munte. Recreatiile lor in aer liber pot fi ca escaladatul si mersul cu cortul ,condusul pana la o padure pentru a face picnic sau mersul la un parc pentru relaxare.
Răspuns de Cosmin12Sebastian
2
În Marea Britanie cei mai mulți oameni, cum ar fi în aer liber. Activități La sfârșit de săptămână se lasă timp de o destinație, cum ar fi unul dintre cele maimulte parcuri naționale, tarm sau munți. Recreere în aer liber lor se poate merge drumeții și camping cu un cort sau de conducere în pădure pentru un picnic sau pot merge chiar la un parc de agrement.
Alte întrebări interesante