Engleza, întrebare adresată de Alexandru8052, 8 ani în urmă

Traduceti urmatorul text din limba engleza in limba romana, va rog frumos:

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Duncan2003
1
  Urăște jucătorul, nu jocul. Am fost *tuse* ”dependent” de jocurile video de cand aveam 4 ani. Uitați-vă la mine... Am 3.9 GPA, reflexe rapide, știu sa gatesc, pot tasta fara sa ma uit și mă întâlnesc cu persoanele mult mai bătrâne decât mine, din simplul fapt că, copiii nu pot sa manevreze nimic  intr-o maniera matura. Toate acestea la varsta de 13 ani.
  Vreau sa demonstrez ca jocurile video sunt rele pentru tine, deoarece ele îmbunătățesc vederea, incurajeaza jucatorii sa incerce lucruri noi (nu lucruri ca furatul unei masini... pana si in GTA revine la tine), ajuta reflexele si imbunatateste temperamentul.
  Noi nu suntem ”dependenti” de jocurile video. Doar ca le vedem mai distractive decat orice altceva. Ce alta activitate iti permite sa ai un oras, sa conduci o barca/masina/avion/nava spatiala, sa concurezi, sa fii un erou, sa participi la stock market [nu stiu o traducere pt stock market] (in siguranta) si sa te invete sa tastezi?
  Joc multe jocuri video, uneori chiar si violente, dar aproape plang cand vad o pasare moarta pe strada (nu pot nici macar sa ma uit la filme horror) si multi prieteni injura si se joaca, dar eu nu injur niciodata.




Am tradus tot textul, doar ca la stock market nu stiu o traducere, adica nu stiu ce inseamna, acolo chiar nu te-am putut ajuta. Imi pare rau.
In rest, interesant textul, chiar mi-a placut :) Bafta la teme si la scoala! xD


Duncan2003: Iar GPA-ul este media.
Alexandru8052: Multumesc mult!
Duncan2003: Cu placere :)
Alte întrebări interesante