Engleza, întrebare adresată de Jianuro, 8 ani în urmă

Traduceţi următorul text.Ofer coroana raspunsului cel mai inteligent.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geta1955
0
Un circuit prin RU

Maggie e ghidul turistic al excursiei noastre prin Regatul Unit.

Maggie: “In RU exista patru tari: Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord. Iata locurile mele preferate:

In primul rand, Cambridge. Cambridge e un oras in partea de est a Angliei. Nu e foarte mare, dar e vestit pentru universitatea lui. Universitatea are 800 de ani vechime! E un oras istoric si cladirile universitatii sunt in centrul orasului. Capela Kings College e o cladire frumoasa si e simbolul Cambridge-ului.

Acum nu suntem in Anglia: suntem in Tara Galilor. Sunt in St. David’s pe coasta de vest a Tarii Galilor. E un oras mic dar e vestit pentru catedrala sa frumoasa. St. David’s e doar la 2 km de mare.

Bine ati venit in Irlanda de Nord. Nu suntem intr-un oras: suntem pe malul marii pe coasta de nord-est. Acesta este Giant’s Causeway. Ce este acesta? E o formatiune naturala de stanci. E foarte veche si foarte interesanta. E o atractie turstica foarte populara.

Unde suntem acum? Suntem in Scotia. Suntem la Loch Ness. Loch Ness e un lac frumos in nordul Scotiei. Castelul Urquhart este langa lac. E un castel vechi si foarte mare, de asemenea. Loch Ness e foarte vestit pentru monstrul sau, Nessie. Deci, unde e Nessie. Nu e aici azi!

Suntem in Anglia din nou! Astazi suntem la Stonehenge. Ce e Stonehenge? E un monument preistoric in sudul Angliei. Stonehenge este unul dintre monumentele cele mai importante din lume. Are cam 5000 de ani vechime. E Un cerc de stanci, dar cercul nu e complet acum. Pietele din cerc sunt enorme – aproape 9 metri inaltime. E foarte interesant, dar ce reprezinta? E un mister"


Alte întrebări interesante