Engleza, întrebare adresată de nokoo, 8 ani în urmă

traduceti urmatorul text
va rog la engleza

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Yasemine1
1
8 km la nord de orasul Cork, vei gasi Castelul Blarney, casa faimoasei Blarney Stone. Aceasta piatra este in mod traditional crezuta ca da oricui o saruta, darul unui discurs elocvent. Construit in 1446 de Dermot McCarthy, regele Munsterului, Castelul Blarney are o poveste bogata. Se presupune ca fostul rege al Munsterului a trimis 4000 de barbati sa il ajute pe Robert the Bruce sa castige batalia de la Bannockburn din 1314. Rasplata sa a fost jumatate din Piatra de Scanteie, care a fost redenumita Castelul Blarney.
Astazi, Castelul Blarney, este o atractie turistica foarte populara cu toate ca cea mai mare parte este in ruine. Multe caracteristici raman, totusi, precum turnul si scarile spiralate inguste. Vizitatorii care isi doresc sa sarute piatra trebuie sa urce pe o scara foarte ingusta in varful cimitirelor, apoi sa se intinda pe spate si sa se aplece putin pe marginea turnului pentru a ajunge la piatra. Vizitatorii pot de asemeni sa se bucure de o plimbare prin frumosul teren, bine intretinut, unde vor gasi Rock Close. Acesta este un loc foarte misterios cu pietre vechi si copaci care au fost folositi de catre druizi.
Castelul Blarney este un teren istoric foarte interesant si cu siguranta merita o vizita. Este un loc pe care nu trebuie sa il ratezi daca primesti sansa de a te duce in Irlanda de Sud.

Alte întrebări interesante