Engleza, întrebare adresată de lucyz711, 8 ani în urmă

traduceti va rog!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ldumitrache
0

mike e un baiat destept.El e muncitor.El e foarte tacut.Lui nu ii plac jocurile nastrusnice.Mike nu face sporturi si nu e un baiat sociabil.

asta e pentru mike


lucyz711: dar pentru cei lanti?
Răspuns de marafiona
1
Mike este un baiat destept. El este silitor, intotdeauna ocupat cu lectiile. El este foarte tacut. Lui nu îi place sa se joace jocuri zgomotoase. Mike nu practica sport si nu este foarte sociabil.

Alex este vioi, lui îi place sa se joace jocuri diferite. El poate sa se gandeasca mereu la idei noi. El este foarte creativ. El nu este niciodata plictisit la scoala. El mereu se distreaza si face farse prietenilor lui. Una dintre farsele lui preferate este sa ascunda cartile colegilor sai.

Angela este o fata foarte politicoasa. Ea este sincera si mereu gata sa ajute. Îi place sa-si faca temele la timp. In orice caz, ea poate fi prea vorbareata uneori.

Vicky este timida si tacuta. Ea este de asemenea silitoare. Ea mereu stie tot, dar niciodata nu se lauda. Ea este generoasa si foarte amabila.

Liz este colorata si plina de idei, mereu atenta la oameni. Ea nu este niciodata nepoliticoasa. Ea citeste foarte mult si este foarte sociabila. Dar ea este foarte galagioasa in timpul pauzelor.

lucyz711: multumesc esti unicul care a scris tot
Alte întrebări interesante