Franceza, întrebare adresată de gojinevschidusika10, 8 ani în urmă

traduceti va rog dau 60 de puncte și coroană ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iGeo
0

Răspuns:

Carnac, 14 aprilie

Draga Morraine,  

Cum tu esti profesor de istorie si eu stiu ca tu adori Bretagne, eu iti trimit un buna ziua din Carnac unde noi suntem cu clasa mea. Am plecat luni din Paris si ne vom intoarce vineri seara. Noi vom vizita toate cele mai cunoscute locuri din Bretagne. In mod particular, Carnac mi-a placut enorm, chiar daca ploua (dar in Bretagne,  ceea ce nu-i asa uimitor).

Tu stii ca imi place tot ce este putin misterios si acele pietre aranjate in linie sunt intr-adevar bizare. Noi suntem cazati in hoteluri de la tara. Este destul de bine, dar seara nu putem sa iesim: nu prea ai ce sa faci. In sfarsit, noi ne amuzam intre noi.  

Pupici, Tanguy.

Răspuns de lavinia51006
0

Dragă Marraine,

Deoarece sunteți profesor de istorie și știu că iubești Bretania, vă trimit numele Carnac unde am venit cu clasa mea. Am plecat luni de la Paris și ne vom întoarce vineri noaptea.vizitam toate cele mai comune lucruri din Bretania. Mi-a plăcut în mod special Carnac, chiar dacă plouă (dar în Bretania nu este surprinzător).Știți că îmi place tot ce este un pic misterios și aceste game de menhiruri online sunt într-adevăr ciudate. Suntem chirieri ale hotelurilor din țară. Este destul de frumos,dar seara nu putem ieși: nu este nimic de făcut. Vreau să spun, ne distrăm împreună.

Pupici

Tanguy

Alte întrebări interesante