Engleza, întrebare adresată de asteluta69, 8 ani în urmă

Traduceti vă rog frumos cele 2 ex de mai jos DAU COROANA SI FOLLOW

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xNicolex
1

Răspuns:

1.Care este ziua ta preferata a saptamanii?

Prefer vinerile.Vineri dupa-amiaza sau seara te poti relaxa sau distra pentru ca stii ca in ziua urmatoare poti sa dormi mai mult ca de obicei fiindca este sambata.Nu ai griji legate de teme sau alte sarcini.Weekend-ul este aici si poti lua o pauza si sa te distrezi.

paragraful din stanga:Prefer vinerile pentru ca ma relaxez si ma distrez stiind ca in urmatoarea zi ma pot bucura de week-end.

2.Descrie un loc pe care ti-ai dori sa-l vizitezi

Mi-ar placea foarte mult sa merg in Grecia! Nu am fost niciodata acolo, dar toti prietenii mei care si-au petrecut vacantele in Grecia imi spun ca este un loc minunat si vei avea parte de un timp minunat acolo. Oamenii sunt primitori si fac tot posibilul sa te faca sa stai in tara lor de neuitat. Ei sunt foarte prietenosi cu turistii si incerca sa ajute ori de cate ori pot. Plajele nisipoase nu sunt la fel de aglomerate ca cele din Romania. Ai destul spatiu sa stai intins la soare si sa te bucuri de nisip,de apa foarte limpede si de atmosfera bucuriei de vara.Sunt o multime de activitati ce te tin ocupat-inotul, sporturile pe apa, voleyball pe plaja, petreceri tematice si tot felul de cursuri pentru cei care vor sa invete Greaca sau produse artizanale.Am auzit ca mancarea este delicioasa , asa ca tu nu ar trebui sa pierzi specialitatile Grecesti cat esti in vacanta!Imi doresc sa gust traditionalele lor farfurii precum miel copt cu cartofi, moussaka si souvlaki.

In concluzie, Grecia este o destinatie grozava si plina de posibilitati, si sper sa vizitez aceasta tara cat de curand si sa explorez si sa descopar frumusetile ei pe cont propriu.

in stanga: Mi-ar placea sa vizitez Grecia pentru ca este un loc in care ai un timp minunat: oamenii sunt prietenosi, plajele nu sunt aglomerate si apa este curata, mancarea este delicioasa si sunt multe activitati care te tin ocupat ca inotul , sporturile pe apa , voleyball pe plaja, petreceri tematice si cursuri pentru cei care vor sa invete greaca sau produse artizanale

Alte întrebări interesante