Engleza, întrebare adresată de deutza100, 9 ani în urmă

Traduceti va rog frumos,e urgent,dau vot si coroana
vara este cel mai minunat timp de a sta cu familia si de a te distra cu prietenii.Pe caldura uneori insuportabila mergi la un bazin unde te racoresti si te distrezi minunat.
Eu in acesta vara am stat mai mult cu familia,i-am ajutat la trebuirle casnice si totodata ne distram impreuna cu fratele meu.Desigur a fost si o vara plina cu mii de surprize , caci prietenii mei mi-au oferit o vara pe cinte.Seara ieseam la o plimbare,ne distram si ne tineam de sotii.Am fost de citeva ori si la bazin , impeuna cu cei mai buni prieteni si neam distrat minunat.
Aceasta a fost vara mea,mam distrat si astept cu nerabdare vara viitoare pentru a ma distra minunat


alexpricop: in ce limba sa fie traducerea?
deutza100: engleaza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Madanico
0
In engleza sau in franceza??
Răspuns de alexpricop
1
Summer is the greatest time to spend with your family and to have fun with your friends. Sometimes on insupportable heat you go sometimes to pool to chill yourself and have a great time.
This summer, I stayed with my family a lot. I've helped them with housework and i've played with my brother. Of course, it was a summer full of surprises, because my friends offered me a super summer.
On evening i was going for a walk with my best friends, we were laughing and pretending to be wives. We've been sometimes to the pool with best friend and we have had a great time.
Like this was my summer vacation and i'm waiting with eagerness the next one. ))

alexpricop: asta e traducerea cuvint in cuvint dar totusi te-as fi sugerat sa inlocuesti cuvintele care se repeta: friend=body, pal
alexpricop: si asa de genu
deutza100: merci mult (L)
alexpricop: UNDE E COROANA!!!!!
alexpricop: glumesc nu ai pentru ce ))
deutza100: daca imi zici cum so dau tio pun :)
alexpricop: eu nu stiu.
Eu nu pun intrebari si nu stiu cum sa adaug coroana -_-'''
deutza100: gata am dat]
alexpricop: ms
Alte întrebări interesante