Engleza, întrebare adresată de veveriu, 8 ani în urmă

traduceti va rog textul din poza de mai sus.plss! helppp!❤,dau coroana+ma abonez.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Deny13Queen
3
Mama nu mă deranjează să fac toate gătiturile. spălarea și călcarea, dar cu siguranță nu voi face totul Când vreau ca Lucy să facă ceva, uneori trebuie să o întreb de trei sau patru ori, adesea doar refuză, ar plecă într-o hafă dormitorul ei este foarte neplăcut Există o mulțime de mirosuri acolo, mâncare, vechile pahare de cafea și formatori Cel mai puternic miros este parfumul ei. Este suficient de puternic pentru a provoca o explozie! Ea spune că fratele ei Marcus nu trebuie să facă prea mult. Ei bine, e mai tânăr decât ea, așa că face doar mici slujbe. Îmi fac griji pentru Lucy. Ce va fi când va fi mai veche și are un loc de-al ei?
Răspuns de tumtum490
4

Nu ma deranjeaza sa gatesc toate mesele, sa spal vasele si sa calc hainele, dar nu siguranta nu voi face totul! Atunci cand vreau ca Lucy sa faca ceva, uneori trebuie sa o intreb de trei sau patru ori. De cele mai multe ori ea refuza sau pleaca nervoasa.

Dormitorul ei este foarte dezordonat. Sunt foarte multe mirosuri acolo - mancare, cani vechi de cafea si incaltaminte sport. Cel mai puternic miros este cel al parfumului ei. Este suficient de puternic sa cauzeze o explozie!

Ea spune ca fratele ei Marcus nu trebuie sa faca prea multe. Ei bine, el este mai mic decat ea, prin urmare el face treburi marunte. Imi fac griji pentru Lucy. Cum o sa fie ea atunci cand va fi mai in varsta si va avea o casa a ei?

Alte întrebări interesante