Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

TRADUCETI VA ROG TEXTUL
URGENT !!!!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Geta1955
2
Povestile cu Robin Hood vin din vremuri stravechi. Robin Hood a fost un erou al celor saraci. El lua bani de la cei ce aveau multi bani si ii dadea saracilor. Nu a luat niciodata nimic de la femei sau de la oamenii ce lucrau pe camp sau in padure.
 
Robin Hood a fost cel mai bun arcas din Anglia si putea sa lupte foarte bine cu sabia si cu bata. Bata e un bat gros, lung de vreo doi metri, folosit la lupta.

Intr-o zi Robin Hood cauta caprioare. A vazut niste caprioare  pe malul indepartat a unui rau. Era un pod peste rau, dar era ingust si un barbat statea pe el. Era un om masiv, peste doi metri inaltime iar arma lui era o bata mare. Robin a venit la capul podului, dar omul nu s-a miscat.

“Vreau sa trec pe cealalta parte a raului. Lasa-ma sa trec pe pod” i-a spus Robin.

Uriasul nu a zis nimic. “O sa ne batem pentru pod” a zis Robin Hood, “iar cel care va cadea in apa pierde”. “Ha, ha, ha!” rase uriasul, “imi place sa ma bat”. Si au inceput sa se bata. S-au batut o ora. Batele se miscau foarte repede. Apoi piciorul lui Robin aluneca peste marginea podului si el cazu in apa. Uriasul privi in jos si-l intreba: “Ai nevoie de ajutor?” Robim urca pe mal. “A fost o lupta buna” spuse, “esti un barbat puternic. Pot face ceva pentru tine?”

“Da”, zice uriasul, “poti sa ma ajuti sa-l gasesc pe Robin Hood? Vreau sa devin unul dintre oamenii lui”. Robim Hood a suflat in corn, si douazeci de barbati imbracati in verde ajunsera rapid la pod. Unul dintre ei spuse: “Ai cazut in apa, Robin. Te-a aruncat omul acesta?”.

“Robin!”, spuse uriasul. “Ma ierti?” Robin a ras si i-a spus: “Imi place de tine. Cum te cheama?” “Numele meu e Micul John”.

“Micul?” zise Robin si incepu sa rada pentru ca John era atat de masiv. “O sa-ti spunem Micul John”.

I-au dat Micului john haine verzi si cel mai mare arc pe care-l aveau haiducii. El a devenit unul din oamenii lui Robin Hood.



Alte întrebări interesante