Engleza, întrebare adresată de Mariofresh, 8 ani în urmă

Traduceți vă rooog frumos! (Nu de pe translate)

Anexe:

ManuEmi: ..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bia390
1
Helen Bowen merge la nterview Brrains cel mai tanar disc jookeys Mirir și Rowan Bat Hamilton, în favoarea adolescenților locali pe care programul nostru Rowan Muir trăiesc în utrapoou o mustă de pescuit în toastul nord de savy, "Toate tids la schoui mine Turneul au fost sille Scoția . Fetele sunt cel mai plin de dans al lui Beitain, dar acum ei îi întreabă prezentarea propriului lor spectacol. inregistreaza totul, asa ca trebuie sa alegi dimineata de la o ora pana la douasprezece dimineata pe retina locala doua uris scrie de obicei ca scripturi mrir si The ptation, Lochbroom FM. astăzi o facem pe Rowan Muir este prezentatoarea de programe și școala ei a adus pe un artist sau oToup, o să facă un Rowan Two, prezentatorul ei Lochbroom FM ca acum unul dintre ei pe mine O E wde că suntem co promarnamo un oază și alur comunitatea radio de top stati tw în Marea Britanie. sunt Oameni FM Venind din întreaga lume pentru a vedea cum le-a emis o problemă radio cu Lochbruun FM auziți lucrările noastre de radio. "În acest moment, un televizor nu poate fi decât un om care poate să facă un film despre uurie, stația de manaym prapramme, unitatea de care mi-e teamă că trebuie să călătorești Rawan de sus a nord-vestului Scoției 10 fierăstrău urs Steve daylie ", dar asta e misto mic este beautitur"

Mariofresh: În ce limbă ai tradus?
ManuEmi: E jumate Romana jumate Engleza
Mariofresh: Dc?
chococookie1: Google Translate, probabil.
Răspuns de chococookie1
2
Rowan Mult și Rowan Bates-Hamilton, amândouă de 15 ani, locuiesc în Ulfapool (sau habar n-am ce scrie acolo), un port de pescuit în nord-vestul Scoția. Fetele sunt cele mai tinere prezentatoare de radio. Ele prezintă postul lor se radio numit Kids Ok? în fiecare sâmbătă dimineață de la 11 la 12 după-amiaza pe stația locală de radio (aici nu sunt sigură), Lochbroom FM.
Rowan Mulr este progamatoarea prezentatoare și prietena ei de la școală "Rowan Doi", este co-prezentatoarea ei. Lochbroom FM este acum una din cele mai de top stații de radio din Statele Unite.
Persoane din toată lumea vin să vadă cum funcționează stația radio. "În acest moment, un echipaj TV din Japonia fac un film despre aceste fete", spune managerul stației de radio, Steve Boyle.
Tinerilor din localitate le place programul? Rowan Mulr spune "Touturor fetelor din școală pe place. Băieții au fost plictisiți la început, dar acum întreabă cum să înregistreze și ei, deci ar trebui să fie OK."
Cele două fete își scriu deobicei toate script-urile lor și își aleg muzica. "Noi mereu facem cinci miute de caracteristici despre un artist particular sau un grup. Astăzi facem despre despre Queen. Săptămâna viitoare facem despre Oasis and Blur."
Este o singură problemă la Lochbroom FM: semnalul radioului este slab. "Doar aproximativ 5000 de persoane ne pot auzi programul, deci sunt îngrijorată că trebuie să călătorești în capătul de nord-vest al Scoției ca să ne auzi." spune Rowan Mulr. "Dar asta e tare. Să fim mici este frumos!"
Coroană, te rog? Mă dor degetele :)))
P.S. Dacă am mai greșit, scuze.
Alte întrebări interesante