Limba română, întrebare adresată de xyzhsa, 8 ani în urmă

Trăia odata un leu feroce într-o pădure. Era un leu tare lacom care a început sa ucida animalele din pădure fără discriminare. Văzând aceasta, animalele s-au adunat şi au decis să ii ofere leului in fiecare zi cate unul din fiecare specie pentru a fi mâncat de acesta de zi cu zi. Deci, în fiecare zi a fost rândul unuia dintre animale şi în cele din urmă a venit randul iepurilor. Iepurii au ales un iepure batran dintre ei, care era foarte înţelept. Acestuia ii lua mult timp sa ajunga la Leu. In zori, leul nerăbdător se enerva cand nu gasi nici un fel de animale sosit pentru masa şi jura să ucidă toate animalele în ziua următoare.

Iepurele ajunse la leu catre apus. Leul era foarte suparat pe el. I-a spus leului ca pentru astazi erau pregatiti un grup de iepuri pentru a veni la el, ins ape drum un leu furios i-a atacat si i-a mancat pe toti, numai el reusind sa scape. De asemenea, i-a mai spus leului ca celalalt leu s-a proclamat stapanul tinutului. Leul a fost foarte furios cand a auzit una ca asta şi a cerut iepurelui sa-l duca la locul unde s-au intalnit cu celalalt.

Iepurele cel înţelept fost de acord şi l-a condus pe acesta spre o groapa bine umplute cu apă. Apoi, el i-a arătat leului propria reflecţie în apă. Leul s-a înfuriat şi a început sa rage la vederea imaginii sale in apa, care arata un leu la fel de supărat. Atunci Leul a sărit în apă asupra celuilalt leu pentru a-l ataca insa acolo si-a gasit sfarsitul.

Astfel, iepurele cel înţelept a salvat pădure şi locuitorii săi de la leu cel mândru.



Rezumat!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ffhuungre
5

Răspuns:

Trăită odata un leu ce manca toate animalele pădurii.Intr o zi animalele s au decis ca în fiecare zi acesta să primească un tip de animal diferit .După ce toate tipurile de animalele-a gustat,veni randul iepurilor. Iepurii au decis să trimită pe unul bătrân,dar înțeles. Acestuia ia luat MULT până a ajuns la leu,acesta când vazu că nu are niciun animal se înfuria si promite să mănânce toate animale. După ce ajunge iepurele la el îi spune că erau pregătiti mulți iepuri pentru el dar un leu i a mâncat. Acesta a vrut să l vadă,iepurele ducându l si văzându si propia reflexie. Acesta aruncându se în apă și iepurele salvand pădurea.


ffhuungre: Mă bucur
ffhuungre: serios?
ffhuungre: i ai dat raspunsul inteligent lui
ffhuungre: ferească
Peterr: Taci din gura bai
xyzhsa: Pun aceeași întrebare și apoi dau o coroană
Peterr: Neekeeeem
Peterr: Heee
ffhuungre: eu m am chinuit
ffhuungre: Nu ca el
Alte întrebări interesante