Limba română, întrebare adresată de Aannee, 9 ani în urmă

Transcrie din text adverbele si precizează felul lor.

Își croi drum in susul brazdei, trecu de marea stânca pe care se cocoțase Ralph in prima dimineața si o apucă la dreapta ,printre pomi. Calcă cu pași mărunți prin hectarele cu pomi fructiferi, unde si cei mai neajutorați își găseau singuri hrană, chiar daca era nesatisfăcătoare. Florile si fructele cresteau împreuna, pe aceiași pomi, pretutindeni plutea mirosul de fructe coapte si se auzea bazaindul a milioane de albine adunând miere. Aici îl ajunsera din urma pustii care fugiseră după el. Vorbeau, scoteau sunete de neînțeles si il trăgeau spre pomi. Apoi, in bazaitul albinelor, in lumina soarelui de după-amiaza, Simon le culese fructele la care nu putea ajunge, le alese pe cele mai frumoase din frunziș si le împarți mâinilor întinse si nenumărate. Când ii satura, se opri si se uita împrejur. Pustii il pândeau cu o expresie ciudata pe deasupra mâinilor pline de fructe coapte.
Simon pleacă de lângă ei si o lua pe poteca de-abia vizibila. Curând jungla înaltă il înghiți. Trunchiuri lungi purtau flori de un albastru pal, neobișnuite, pana sus, in bolta întunecata, unde viața continua zgomotos. Aerul de aici era mohorât, iar liantele își lăsau brațele in jos, ca un cordaj de vas cu pânze scufundat. Pașii i se imprimau in pământul moale, iar liantele tremurau pe toată lungimea când le lovea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adi123456
44
În susul=adverb de loc La dreaptă=adverb de loc Unde=adverb de loc Aici=adverb de loc Restul mai faci și tu.....e foarte ușor!!!!! Baftă!!!!!!!
Alte întrebări interesante