Limba română, întrebare adresată de TheNeonKiller, 8 ani în urmă

Transformă în vorbire indirectă.Vă rog frumos dau coroană!¡!¡!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bis68
2

Reporterul a luat un interviu Deliei Elena și a intrebat-o care este materia ei preferată și ce îi place cel mai mult la acea materie . Delia Elena a răspuns că îi place biologia deoarece îi răspunde la curiozitățile pe care le-a avut de-a lungul anilor despre plante, despre animale, mai ales că iubește animalele. Din acest motiv a mers și la olimpiada de biologie . Reporterul chiar voia să îi pună această întrebare , dacă a participat la vreun concurs.

Delia Elena spune că a participat la olimpiada de biologie, de română în clasa a cincea și de matematică în a cincea și a șasea.

Reporterul o întreabă pe Delia cum s-a hotărât să meargă la olimpiada de română și spune că este o materie care nu ține de sfera științelor.

Delia spune că îi place să se exprime prin cuvinte foarte mult .

Reporterul o întreabă care este partea cea mai frumoasă în a fi elev iar aceasta, Elena, răspunde că și-a dorit încă de mică să meargă la scoala pentru că i s-a părut fascinantă lumea asta. Și-a făcut foarte mulți prieteni. Se înțelege foarte bune cu profesorii . Sunt foarte drăguți cu ei, îi zâmbesc, fac glume și vorbesc cu ei de parcă ar fi de vârsta lor, ca și cum ar fi adulți

Alte întrebări interesante