transforma produsele de doi factori în produse de trei factori după model rezolvare
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
52
a) 32×24=32×8×3
22×33=22×11×3
b)42×12=42×6×2
34×22=34×11×2
c)30×13=30×13×1
40×12=40×3×4
22×33=22×11×3
b)42×12=42×6×2
34×22=34×11×2
c)30×13=30×13×1
40×12=40×3×4
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă