Engleza, întrebare adresată de princesseokjin, 8 ani în urmă

TRANSLATE QUICKLY PLEASE

It was a really nice day,when I went to the zoo with my friends. The weather was really nice.
There were a lot if animals that I haven't seen in a while. The were a lot of koalas, bears, tigers and lions. There was a bothanical part of the zoo. We went there. It was really beautiful. There were a lot of flowers and plants. We heard a strange noise. We looked up. There was a lion who escaped from it's place. Everybody was screaming. The guardians of the zoo came and they captured it quickly.
It was a really interesting day. I never saw a lion so closely before.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de patriciaduta85
0

A fost o zi frumoasa, cand am mers cu prietenii la gradina zoologica. Vremea a fost foarte placuta.

Acolo erau o multime de animale pe care nu le-am vazut de ceva vreme. Erau foarte multi ursi koala, ursi, tigri si lei. Acolo era si o zona botanica a gradinii zoologice. Am mers acolo. A fost foarte frumos. Acolo erau o multime de flori si plante. Am auzit un sunet ciudat. Ne-am ridicat privirea. Era un leu care scapase din locul lui. Toata lumea tipa. Paznicii de la gradina zoologica au venit si l-au prins repede.

A fost o zi interesanta. Nu am mai vazut un leu atat de aproape inainte.


zaxa: buna
zaxa: ma ajuti si pe mn la engleza
zaxa: ??
dumitrescugabrp7c188: puțin ajutor la engleză ofer 40 de puncte
patriciaduta85: depinde la ce anume, doar daca stiu, cu placere, si sa stii ca nu ma intereseaza asa mult punctele, imi place sa ajut , asa imi pot testa cunostintele (urmez un curs la lb. engleza)
Alte întrebări interesante