Limba română, întrebare adresată de raisaaa58, 8 ani în urmă

Trata-ți cu seriozitate și vă ofer coroană,ajutați-mă,vă rog!

Anexe:

visannikecodim: Draga jurnalule,
Astazi, doamna de romana ne-a rugat sa scriem o pagina de jurnal in care sa povestim cum o sa fie peste 50 de ani, avand in vedere poluarea planetei, conflicte internationale, etc.
visannikecodim: In primul rand, cred ca peste 50 de ani nu o sa mai fie asa poluat cum este acum, deoarece cred ca vor fi peste tot numai masini electrice, vor fi roboti care iti vor face treburile casnice, va merge la servici si tu nu mai trebuie sa te stresezi.
visannikecodim: Peste 50 de ani, nimeni nu o sa mai citeasca sau macar sa avem carti. O sa avem numai aplicatii dupa care poti sa citesti. Conflictele internationale vor fi mult mai mari pentru ca oamenii vor fi mult mai lacomi.
visannikecodim: Cred ca nu o sa mai mergem la scoala, o sa facem numai online, nu o sa mai iesim afara cu prietenii, o sa vorbim pe retelele de socializare, o sa stam numai in casa cu telefonul in mana.
visannikecodim: Acum o sa te las draga jurnalule, pentru ca tocmai mi-a spus mama sa imi pregatesc ghiozdanul pentru maine si sa ma culc.
Noapte buna!
visannikecodim: nu stiu de ce nu m-a lasat sa te ajut

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de visannikecodim
3

Răspuns:

Draga jurnalule,

Astazi, doamna de romana ne-a rugat sa scriem o pagina de jurnal in care sa povestim cum o sa fie peste 50 de ani, avand in vedere poluarea planetei, conflicte internationale, etc.

In primul rand, cred ca peste 50 de ani nu o sa mai fie asa poluat cum este acum, deoarece cred ca vor fi peste tot numai masini electrice, vor fi roboti care iti vor face treburile casnice, va merge la servici si tu nu mai trebuie sa te stresezi.

Peste 50 de ani, nimeni nu o sa mai citeasca sau macar sa avem carti. O sa avem numai aplicatii dupa care poti sa citesti. Conflictele internationale vor fi mult mai mari pentru ca oamenii vor fi mult mai lacomi.

Cred ca nu o sa mai mergem la scoala, o sa facem numai online, nu o sa mai iesim afara cu prietenii, o sa vorbim pe retelele de socializare, o sa stam numai in casa cu telefonul in mana.

Acum o sa te las draga jurnalule, pentru ca tocmai mi-a spus mama sa imi pregatesc ghiozdanul pentru maine si sa ma culc.

Noapte buna!

Explicație:

numara tu cuvintele :)))


raisaaa58: Mulțumesc!
visannikecodim: cu placere
visannikecodim: sper sa iei 11
visannikecodim: :)))
Alte întrebări interesante