Trebe sa arat ca (x+2) la puterea a 3a -x-2=(x+1)(x+2)(x+3)
ma ajutati va rog ?
Utilizator anonim:
am facut exercitii dastea de un milion de ori
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
[tex](x+2)^3-x-2=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)^3-(x+2)=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)[(x+2)^2-1]=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)(x^2+4x+4-1)=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)(x^2+4x+3)=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)(x^2+3x+x+3)=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)[x(x+3)+(x+3)]=(x+1)(x+2)(x+3)\\
(x+2)(x+3)(x+1)=(x+1)(x+2)(x+3)[/tex]
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă