Germana, întrebare adresată de 0anasaray0, 7 ani în urmă

Trebuie povestit acest text, în germana
Va rog ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lorena234838
1
În Germania poți lucra full-time sau part-time. Normă întreagă înseamnă că lucrezi aproximativ 40 de ore pe săptămână. Timpul maxim de lucru pe săptămână este limitat prin lege la o medie de 48 de ore.
In mod normal se lucreaza de luni
ne vedem vineri. Legea permite munca în toate zilele lucrătoare ale săptămânii (de luni până sâmbătă), precum și munca de noapte și munca în ture.În multe zone, de exemplu în spitale, restaurante și mijloace de transport precum trenuri, autobuze și tramvaie, puteți, de asemenea munca duminica si de sarbatori legale.
boală
Dacă sunteți bolnav, angajatorul vă plătește salariul integral timp de șase săptămâni. Dacă sunteți bolnav mai mult de șase săptămâni, primiți 70 la sută din salariu de la casa de asigurări de sănătate. Dar există și companii private de asigurări de sănătate. Acolo regulile sunt diferite. Puteți suna compania de asigurări și îi întrebați. Dacă sunteți bolnav, trebuie să vă informați imediat angajatorul. Dacă sunteți bolnav de mai mult de trei zile, trebuie să predați un aviz medical de la medic angajatorului dvs. cel târziu în a patra zi - așa scrie în



Aceasta este traducerea,povestirea o poti face tu,iar apoi o traduci
Alte întrebări interesante