Engleza, întrebare adresată de ionutsurcel, 9 ani în urmă

Trebuie pus textul in ordine

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ClauMurza
0
ordinea e urmatoarea : d, b, a, e,c

PARTEA D:
Aerul serii era rece in timp ce Ted W. se plimba de-a lungul plajei nisipoase/(oarecum desetica. nu stiu sa traduc asta in romana). Isi dorea sa fie singur pentru a se gandi la problemele sale. De cand si-a pierdut slujba/locul de munca, viata lui parea sa fie plina de probleme.

PARTEA B:
Plimbandu-se pe malul indepartat al plajei, Ted era asa de adancit in gandurile sale ca nu a observat norii negrii care s-au adunat deasupra lui. Cand primii picuri grei de ploaie au inceput sa cada, el s-a uitat in sus surprins, apoi s-a grabit inspre masina lui.

PARTEA A:
Nisipul uscat al plajei l-a incetinit, asa ca a inceput sa alerge pe nisipul tare de pe marginea apei. Inainte sa ajunga la (distanta de) 50 de metri. a simtit ca se scufunda (sau afunda) in nisip.In cateva secunde s-a afundat pana la mijloc. si-a dat seama, spre groaza lui ca a calcat pe nisipuri miscatoare. Cand a incercat sa se miste, s-a adancit si mai tare in nisip.Apa a juns rapid la pieptul lui si continua sa creasca. ”Ajutor!” a tipat disperat.”Ajutor! O sa ma innec!”

PARTEA E:
Steve McD. cauta scoici in celalalt capat al plajei cand a auzit strigatul lui Ted. Pana ca Steve sa ajunga la el, apa ii ajunsese pana la obraji si era intr-adevar in mare pericol.Steve l-a apucat de brate, l-a tras afara din nisipul miscator si l-a ajutat sa ajunga intr-un loc sigur. Ted era asa de usurat ca a scapat incat nu a putut spune nici un cuvant. El a scuturat mana lui Steve iar si iar, intr-un semn de Multumesc tacut/silentios.

PARTEA C: 
Dupa cele intamplate, Steve a realizat ca sa iti pierzi locul de munca nu este cel mai rau lucru care i se poate intampla cuiva. El era bucuros ca era in viata si era sigur ca totul o sa fie bine in final.

ClauMurza: serios?
ionutsurcel: poti sa mi.l si traduci ?
ClauMurza: da
ClauMurza: in mare ca sa intelegi, e ok?
ionutsurcel: ok
ClauMurza: Gata. In ce clasa esti?
ionutsurcel: E toata traducerea ?
ClauMurza: Da e toata, pe parti, asa ca acuma o poti aranja singur daca nu iti place soplutia mea :)
ionutsurcel: Mersi
ClauMurza: Cu drag! Nu mi-ai spus in ce clasa esti
Alte întrebări interesante