Trebuie sa descompunem in factori.
Repede!! Va roog!!
Dau coroanaa!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Anexe:
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x²-4x+4=(x-2)²
x²+2x-8=x²+4x-2x-8=x(x+4)-2(x+4)=(x-2)(x+4)
atunci toat expresia devine
=(x-2)(x+4)(x-2)²=(x-2)³(x+4)
albatran:
multumesc pt aprecieri!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă