Limba română, întrebare adresată de elenaraluca, 9 ani în urmă

Trebuie sa fac la romana o compunere de 10-15 randuri in care sa prezint un desene animat preferat. Nu am nici o idee. Help!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iacobandreea25
6
Kim Possible este un serial american prezentat sub forma unui desen animat , produs de The Walt Disney Company , desene ce pe tot parcursul vizualizarii imi capteaza atentia si-mi solicita totododata imaginatia.
Kim Possible , este personajul principal al acestui desen animate tip serial , personaj ce ne prezinta o tanara adolescenta ce are datoria de a se descurca cu școala, familia și meseria ei de agentă în fiecare zi. Acțiunea se petrece în Middleton, o comunitate din Statele Unite. Serialul se învârte în jurul unei adolescente, Kimberly Ann Possible, ce trebuie să se împartă între lupta cu criminalii și viața normală de adolescent. Prietenul său, Ron Stoppable și șobolanul lui Ron, Rufus, sunt partenerii ei de misiune. Kim primește informații și echipamentul pentru misiune de la un geniu de 12 ani, Wade Load, care se pare că nu își părăsește camera niciodată, doar de puține ori în ultimul sezon.
In concluzie , desenul anmat tip serial este unul atractiv de genul actiune si comedie,care solicita imaginatia mea ca telespectator si antrenandu-mi totodata perspicacitatea , dar prezentandu-mi si un model moral demn de apreciat . 
Răspuns de onutza81
7
Tom si Jerry este desenul meu preferat. Protagonistii acestiu desen animat sunt Tom si Jerry care se starduiesc sa amuze telespectatorii. Tom incearca in fiecare episod sa il prinda pe Jerry, dar acesta cu ajutorul inteligeentei incearca sa scape din fiecare incurcatura ce io pregateste TOm. Acum o sa vorbim si despre protagonisti. Parul lui Tom este de o culoare gri si o coada lunga cu urechi mari .Jerry are parul maro si o codita micuta. Lui Tom ii place sa manance soricei dar mai ales pe Jerry, iar lui Jerry ii place sa manance branza . Acesta este desenul meu animat preferat SPER CA TE-AM AJUTAT
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă