Limba română, întrebare adresată de parvanionela, 9 ani în urmă

Trebuie sa fac la romana un text despe ce vreau eu si nu stiu despre ce sa fac. Datimi idei , va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lacusta1234
2
Viitorul ne rezerva multe, este o usa cu multe surprize. E timpul care ne v-a prinde din urma, e timpul care va face sa dispara prezentul.
Toti avem idealui, visam la o viata care poate atinge perfectiunile, ne dorim ce e mai bun. Visam la meseria ideeala, fiecare vrem sa aratam lumii ca suntem cei mai buni.De mici copii am avut ideei schimbatoare cu privinta la ,,Ce osa ma afac cand cresc mare? ,,. Fiecare persoane i se potriveste o meserie, de la doctor la politist.
Eu persoanl, mi-am dorit sa ama multe meseri, dar odata cu iaintarea varstei,m-am schimbat. Acum vreau sa fiu avocat, pentru a reprezenta drepturile omului, pentru-al sustine, sa simta ca acolo cineva caruia ii pasa, sa ajut, sa multumesc si sa satisfac. Nu e o meserie usoara si stiu asta, dar asa imi doresc, asta vreau, nu-mi pasa cat va trebui sa muncesc, voi reusi.

lacusta1234: desPRE VIITORULUL TAU DESPRE CE VREI TU SA DEVI IN VIATA TIAM DAT SI UN EEXEMPLU MAI SUS
parvanionela: L-ai scris așa de repede?
parvanionela: Ms!!
lacusta1234: CU PLACERE
parvanionela: Dar l-ai luat de pe net sau tu l-ai scris? Spune sincer
lacusta1234: lam luat dintr-o carte de lecturi de a mea care nea dat sa o cumparam la limba romana si am zis ca tear ajuta cas si noi am avut un proiect pe tema asta si mam gandit ca o sa iti fie de folos
Răspuns de dancaalina
1
sa faci despre primavara si o descrii

Alte întrebări interesante