Franceza, întrebare adresată de mihailateodora7, 9 ani în urmă

Trebuie sa fac maxim 1-2-3 propoziti in care sa spun cu ce ma imbrac ca sa fiu șic la petrecerea colegei mele
In franceza!
SA NU FIE DE PE INTERNET!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de balintstefania
1
Pour l'aniversaire de mon copain\ de ma copine je ments:la robe noir,de souliers, une echarpe,des chaussettes, un ptit collier discret et une cadeau.
Traducere:
La aniversarea prietenului meu / prietenei mele eu port: o rochie neagra,,pantofi, o esarfa , ciorapi subtii ,un mic colier discret si un cadou

mihailateodora7: Multumesc!
balintstefania: cu placere
balintstefania: sa fi sigura ca e bine
balintstefania: asa am facut noi la scoala
mihailateodora7: aa ms
balintstefania: cu placere
balintstefania: :))
Răspuns de elenaandreea798
1
La petrecerea colegei tale te poti imbraca intr-o rochita sau a fusta stramta si o bluza sau un tricou elegant, la acea fusta sau rochie poti adauga o perechie de colanti.
Sau te mai poti imbraca intr-o perechie de colanti sau o perechie de blugi si o bluza sau un tricou cu spatele gol sau cu decolteu depinde de varsta.
La tinutele acestea poti adauga un inel cu pietricele, o bratara sau doua, si un lantisor.

Lorsque vous passez votre collègue peut se habiller dans une robe ou une jupe et un chemisier serré ou chemise élégante, jupe ou une robe que vous pouvez ajouter une paire de collants.Ou vous pouvez également porter une paire de collants ou une paire de jeans et une blouse ou une chemise avec dos nu ou du cou dépend de l'âge.Les tenues ils peuvent ajouter un anneau graveleux, un bracelet ou deux, et un collier.
Alte întrebări interesante